Distributors
Proizvodi za održavanje domaćinstva

homecare_products_logo.gif

Proizvodi za održavanje domaćinstva

homecare_products_logo.gif

Proizvodi za smanjenje alergena
Smanjite svoju izloženost alergenima u zatvorenom prostoru upotrebom naših filterskih kesa za smanjenje alergena, posebno formulisanog šampona, zaštitnika tepiha i spreja za kontrolu alergena. Upotreba naših proizvoda za smanjenje alergena znatno će umanjiti vašu izloženost alergenima u zatvorenom prostoru, što će dati sigurniji i srećniji dom.

Proizvodi za održavanje domaćinstva
homeCare.jpgBez obzira da li se borite protiv prašine, plesni, bakterija, alergena, mrlja ili stajaćih mirisa, kompanija Kirby ima proizvod dizajniran da zadovolji i najveće prohteve. Naša kompletna linija Kirby proizvoda za održavanje domaćinstva rešava ove teške probleme vezane za čišćenje tepiha, tapaciranog nameštaja, uređaja i drugih čvrstih površina. Svi naši proizvodi za održavanje domaćinstva su biorazgradljivi i formulisani u skladu sa istim beskompromisnim standardima po kojima je naš Kirby sistem za održavanje domaćinstava prepoznatljiv.

Kirby delovi
Zaštitite svoje ulaganje i obezbedite da vaš Kirby sistem radi sa najboljim učinkom upotrebom originalnih Kirby delova među kojima su filter kese koje se bacaju nakon upotrebe, kaiševi, creva, gajtani i posebni dodaci. Ukoliko na delovima koje koristite nije označeno da su u pitanju originalni Kirby delovi, onda nećete dobiti ni originalan Kirby kvalitet.

Za dodatne informacije ili kupovinu Kirby proizvoda za održavanje domaćinstva, molimo posetite lokalnog nezavisnog distributera. Ili pozovite:

011/2068-600 Beograd, Srbija