Distributors
Proizveden da traje

Sentria™ sistem za održavanje domaćinstva proizveden je od izdržljivih delova od livenog aluminijuma koji mogu da podnesu godine ozbiljne upotrebe. Zapravo, aluminijumski pogon za napajanje prepoznatljiv je Kirby-jev potpis kvaliteta i dugotrajnosti. Kompanija Kirby nastavlja sa znatnim ulaganjem u vrhunske testove i proizvodnu opremu kako bi razvila i poboljšala svoj proizvod. Ovi standardi odličnosti, koje neprekidno nadgleda Kirby-jeva iskusna radna snaga, uveravaju distributere i korisnike da je sistem Sentria koji dobiju u kutiji precizno proizveden i detaljno testiran. Ove prednosti potvrđuju Kirby-jevu reputaciju da stvara proizvod koji je proizveden da traje i osigurava mu vodeću poziciju u industriji proizvoda za održavanje domaćinstava.

built_to_last_pic.jpgOcenjen kao Broj 1 u pouzdanosti: Kirby sistem za održavanje domaćinstava ocenjen je kao Broj 1 u pouzdanosti od strane popularnog časopisa za korisniãke proizvode.

Uživajte decenije upotrebe. Mnogi korisnici koriste svoj sistem za održavanje domaćinstva decenijama i koriste se našim darežljivim doživotnim Planom remontovanja.

Podržan garancijom na 3 godine

built_to_last_quote.gif